Spil kajakpolo i Kalundborg!

Vi har et hold bestående af spillere fra både Holbæk og Kalundborg roklubber. Vi ligger godt placeret i toppen af 1. division for hold i Danmark. Vi er ved at få et juniorhold i polokajak op og stå, så er du ikke så gammel, kan du også være med. 

Hvad er kajakpolo?

Kajakpolo er en forholdsvis ny sport i Danmark. Dens popularitet er vokset voldsomt i løbet de sidste 10 år. Den seneste udvikling er, at folk betaler for en times spil på samme måde som de køber en time i en gokart. I kalundborg Roklub og mange andre kajak- og roklubber landet over har man dog taget sporten til sig som en del af rosporten, som giver nye muligheder i klubben.

Spillet går ud på, at der er 4-6 spillere på hvert hold. Der skal scores på to mål, som hænger oppe i luften. Under spillet bruger man både pagajen og hænderne til boldkontakt samtidig med, at det er tilladt at tackle og vælte en modstander. Det er derfor en nødvendighed, at man lærer mange færdigheder i en kajak deriblandt at lave et rul. 

Hvornår?

Vi træner mandag og onsdag aftener i løbet af sæsonnen. Når udendørssæsonen slutter, træner vi i Kalundborg Svømmehal. Tiderne er ikke fastlagte på nuværende tidspunkt.  

Introkurser

Vi afholder introduktionskursus 1-2 gange om året. Hold øje med opslag her eller kontakt kajakudvalget  

Har du fået lyst til at prøve at spille kajakpolo? så kontakt kajakudvalget

Henter billeder...